11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Caracalean de 23 de ani, dat dispărut de mama sa. A plecat în străinătate din ianuarie și de atunci nu a mai dat de el

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Caracal, care a plecat de acasă acum aproape trei luni și de atunci nu s-a întors. În ianuarie 2024 i-a spus mamei lui că pleacă la muncă în străinătate, dar de atunci aceasta nu mai știe nimic de el, având în vedere că nu poate lua legătura cu el.

Tot femeia este și cea care marți, 9 aprilie, i-a alertat pe polițiști cu privire la dispariția acestuia.

„La data de 9 aprilie, polițiștii Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de o femeie, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că în data de 11 ianuarie 2024 fiul său, Alexandru Căldăraru, în vârstă de 23 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, spunându-i că pleacă la muncă, în afara țării, și nu mai știe nimic despre acesta. Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate 65 de kilograme, ochi căprui, păr tuns scurt, de culoare neagră, iar ca semn particular, tânărul are un tatuaj pe antebrațul mâinii drepte”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Nu ar fi pentru prima oară când tânărul pleacă la muncă în străinătate. Potrivit unor surse, se ducea mereu în Norvegia, dar întotdeauna familia a reușit să păstreze legătura cu acesta.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți