13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Copil de 3 ani, din Mărunței, mort după ce o poartă din gospodăria familiei a căzut peste el. Se solicitase la intervenție și elicopterul SMURD

- Advertisement -

Caz cutremurător în seara zilei de marți, 9 aprilie, în comuna olteană Mărunței, unde un copil de trei ani și-a pierdut viața. O poartă de acces din gospodăria familiei sale a căzut peste el, suferind mai multe traumatisme, în cazul său fiind solicitat inclusiv un elicopter SMURD de la Craiova.

La fața locului, pentru a acorda îngrijiri medicale micuțului, s-au deplasat și trei echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt, unul fiind cu medic, a spus medicul Alin Dinu din cadrul instituției sanitare. Dar, din păcate, cu toate manevrele de resucitare efectuate împreună cu paramedicii SMURD de la Craiova nu s-a mai putut face nimic pentru a-l putea salva pe copil, fiind constatat decesul său.

Potrivit unor surse, prichindelul locuia cu părinții într-o casă din comuna Mărunței, iar poarta, care a fost montată recent, s-a prăbușit peste el în momentul când s-ar fi jucat pe lângă ea.

Echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au deplasat și acestea la fața locului pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzelor producerii tragediei.

În urma finalizării tuturor măsurătorilor, oamenii legii au deschis în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 18:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o poartă de acces ar fi căzut peste un minor din comuna Mărunței, județul Olt, iar acesta este inconștient. La fața locului, s-au deplasat deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana și mai multe echipaje de prim ajutor, printre care și un elicopter SMURD. În urma evenimentului, minorul în vârstă de 3 ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

FOTO: Elicopter SMURD la o intervenție în județul Olt – Prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți