16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi bilete de tratament în stațiuni balneare, pentru beneficiarii din județ

- Advertisement -

Reprezentanții Casei Județene de Pensii Olt anunță că i-au fost repartizate instituției 42 bilete de tratament balnear, aferente celei de-a cincia serii din acest an, numai pentru unitățile de tratament din subordinea Societății de Tratament Balnear si Recuperare a Capacității de Muncă TBRCM SA.

19 din totalul biletelor au fost deja repartizate automat.

„Din cele 42 de bilete pentru tratament balnear primite de CJP Olt, 19 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația informatică SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscrisă pe bilet”, a declarat Claudia Măldăreanu, purtător de cuvânt al Casei de Pensii Olt.

Iar data de începere a sejurului pentru biletele din această serie este în perioada 23 – 27 aprilie 2024.

În privința repartizării biletelor pe stațiuni, acestea au fost în Băile Olănești – 15, Covasna – două, Pucioasa – unu, Amara – unu.

Acum, locurile care mai sunt disponibile pentru această serie sunt : Amara – zece, Bala – șase, Buziaș – două, Moneasa – două și Pucioasa – trei. Acestea se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.

„Lista cererilor aprobate este afișată la sediul CJP Olt, cât și pe pagina de internet a instituției. Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate, cât și cele nerepartizate, se vor distribui până pe data de 15 aprilie 2024, inclusiv”, a mai spus reprezentantul CJP.

Toate biletele nevalorificate până atunci, biletele se vor redistribui începând cu data de 17 aprilie 2024, până inclusiv în momentul începerii sejurului care este de 16 zile, perioadă în care beneficiarii din județ au parte de cazare, masă și ședințe de tratament balnear.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți