14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajații Judecătoriei Slatina își încep activitatea în noul sediu de la jumătatea lunii mai

- Advertisement -

Procedura de obţinere a tuturor avizelor legale necesare funcţionării a fost finalizată, motiv pentru care Judecătoria Slatina anunţă că activitatea tuturor secţiilor şi compartimentelor sale de specialitate se va desfăşura, începând cu jumătatea lunii mai, mai precis din ziua de 13 mai 2024, în noul sediu care este situat în municipiul Slatina, pe strada Mihai Eminescu, nr. 16.

Până la această dată se va finaliza tot transferul activității instanței de judecată.

„Transferul activității instantei în sediul nou va fi finalizat până la data de 13 mai 2024, cu asigurarea continuităţii depline a activităţii instanţei şi fără afectarea termenelor de judecată deja stabilite. Eventuale modificări în programul de activitate al compartimentelor instanţei ce desfăşoară activitate cu publicul vor fi aduse la cunoştinţa persoanelor interesate pe site-ul portal.just.ro, precum şi afişate atât la noul, cât şi la vechiul sediu al instanţei”, au transmis reprezentanții Judecătoriei Slatina printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, datele de contact pentru corespondenţă electronică ale secţiilor şi compartimentelor Judecătoriei Slatina, precum şi adresele şi datele de logare în aplicaţia „Dosar electronic” rămân neschimbate şi pot fi folosite în continuare în condiţii normale.

Date tehnice

Noul sediu al Judecătoriei Slatina, situat pe strada Mihai Eminescu, nr. 16, va funcţiona într-o clădire istorică veche de 115 ani, unde a și-a avut sediul fosta Bancă Națională a României, imobil care în ultimii ani a trecut printr-un amplu proces de renovare, ce răspunde în prezent nevoii de modernizare a instanţei, în special în ceea ce priveşte condiţiile de muncă, folosirea noilor tehnologii şi asigurarea unui mediu prietenos pentru cetăţenii care interacţionează cu serviciul public al justiţiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți