16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Partea carosabilă și trotuarele din municipiul Slatina, afectate în urma lucrărilor efectuate de CAO, reparate în doi ani. S-a încheiat contractul-cadru

- Advertisement -

Primăria Slatina a transmis miercuri, 17 aprilie 2024, a fost încheiat contractul-cadru pentru repararea carosabilului și trotuarelor în municipiul reședință a județului. Lucrările ar urma să se deruleze pe parcursul a doi ani, fiind vorba de reparații după lucrările pe care le-au efectuat muncitorii Companiei de Apă Olt la rețeaua de apă și canal.

Covoare asfaltice și plombe pe o suprafață de 190.000 metri pătrați (mp) și 3.000 metri pătrați trotuare din asfalt ar urma să fie refăcute. Totodată, prin același contract-cadru sunt planificate și alte lucrări.

„Perioada de execuție este de 24 de luni pentru 190.000 mp parte carosabilă – covoare asfaltice, plombe, 3.000 mp trotuare din asfalt, 2.000 mp refacere pavaj existent și 2.000 mp pavaj nou. De asemenea, sunt planificate și alte lucrări, cum ar fi plombe de asfalt, reparare cedări/tasări ale asfaltului, ridicare la cota capacelelor de canalizare, amenajare noi guri de scurgere, reparare cu beton, precum și marcaje rutiere”, a declarat Emil Moț, primarul urbei.

Potrivit sursei citate, reparațiile vizează în special zonele și tronsoanele afectate de lucrările recente efectuate de echipele CAO la rețeaua de apă și canalizare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți