12.3 C
Slatina
duminică,26 mai,2024

Ultimele Articole

Cod galben de vânt în Olt, până joi seara, la ora 21:00

- Advertisement -

Meteorologii au actualizat atenționările și informările de vreme capricioasă, iar județul Olt, dar și alte județe din sudul României, precum și Capitala, se vor afla pe parcursul zilei de joi sub incidența unei atenționări meteorologice Cod galben de vânt puternic care la rafale va atinge 55 – 65 de kilometri pe oră și, izolat, 70 de kilometri pe oră.

Codul este în vigoare joi, în intervalul orar 10:00 – 21:00.

„În județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București vântul va avea intensificări, cu rafale de 55…65 km/h și izolat de 70 km/h”, au transmis reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

Totodată, potrivit sursei citate, de joi, 18 aprilie, ora 10:00, și până în dimineața zilei de sâmbătă, 20 aprilie, ora 09:00, va fi în vigoare și o informare meteorologică care va afecta întreaga țară.

„Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării, iar pe parcursul nopților, în regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce brumă. Joi, 18 aprilie, temporar va ploua în jumătatea de nord a teritoriului și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp. Local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali de 60…80 km/h. La altitudini de peste 1.500 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, îndeosebi joi”, potrivit meteorologilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți