12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu și Marian Medregoniu cântă la Topana, de Paște

- Advertisement -

Petrecere câmpenească de zile mari în prima și a doua zi de Paște, în Topana, comuna situată în nordul județului Olt. Vor fi două zile de sărbătoare cu recitaluri oferite de mari artiști ai muzicii populare românești, dar și de petrecere, într-un spectacol extraordinar organizat de Primăria și Consiliul Local. De Zilele Comunei, la Topana, vor cânta, printre alții, Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu și Marian Medregoniu.   

Tradiția este astfel păstrată de Gheorghe Barbu, primar al localității, în cele două zile de Paște recitalurile fiind programate să înceapă de la ora 16:00.

„Păstrăm tradiția! Vă așteptăm într-un număr cât mai mare, pentru ca va fi un spectacol extraordinar, cum nu a mai existat în comuna noastră! Vă rog să aveți în vedere faptul că programul va fi unul prelungit, în prima zi, adică până târziu în noapte! Vă așteptam cu mare drag!”, este invitația adresată de edilul comunei oltene.

Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu, Reyna Vox, Cristina Dumitru, Mady de la Slatina, Cristi Predoaica și formația sa vor fi în spectacol în data de 5 mai, cu începere de la ora 16:00, pentru ca a doua zi de Paște, tot de la aceeași oră, să fie în recital Marian Medregoniu, Loredana Falcue, Adi Roduț, Viorel Zidaru și Orchestra „Adi și Viorel de la Balș”, prezentator în cele două zile fiind Mădălina Mitu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți