13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Echipa de fotbal CSM Slatina, felicitată de edilul Emil Moț pentru calificarea în sezonul următor al Ligii a II-a

- Advertisement -

Oaspete de seamă sâmbătă, 20 aprilie 2024, pe Stadionul „1 Mai”, din municipiul reședință a județului Olt, unde echipa de fotbal CSM Slatina a jucat un nou meci acasă. Vorbim de Emil Moț, primar al urbei, care a asistat la partida de fotbal dintre echipa locală și ACS Viitorul Târgu Jiu. Și cum au câștigat meciul cu scorul de 2 la 0, fotbaliștii de la CSM Slatina vor juca și în sezonul 2024 – 2025 tot în Liga a II-a, iar edilul a ținut să îi felicite pentru această calificare.

Calificarea echipei de fotbal slătinene vine cu trei etape înainte de finalul campionatului în Liga 2, prin victoria de sâmbătă asigurându-și prezența în aceeași ligă și sezonul următor.

„Dragi slătineni! Felicitări echipei noastre de fotbal, CSM Slatina, pentru calificarea în sezonul următor al Ligii 2! Cu trei etape înainte de finalul campionatului în Liga 2, echipa noastră și-a asigurat prezența și în sezonul următor, prin victoria cu 2 – 0 împotriva celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu, de pe Stadionul ‘1 Mai’! Felicitări întregii echipe pentru parcursul avut în întreg sezonul competițional! Hai CSM Slatina!!”, a declarat primarul Emil Moț.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți