18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Nevoile și preocupările locuitorilor din Cartierul Clocociov al Slatinei, ascultate de primarul Emil Moț

- Advertisement -

Emil Moț, edil al Slatinei, a continuat și joi, 25 aprilie 2024, periplul său prin cartierele urbei, de data aceasta stând de vorbă cu locuitorii din zona Clocociov.

Nici de această dată nu a fost singur, avându-i alături pe șefi ai direcțiilor din cadrul Primăriei Slatina, dar și pe Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, și Alexandru Berechet, viceprimarul Slatinei.

Primarul Emil Moț spune că a ascultat și acum cu atenție problemele cu care se confruntă cetățenii din acest cartier, care au primit promisiuni că își vor găsi rezolvare.

„Împreună cu președintele Consiliului Județean și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am parcurs toate zonele din orașul nostru, astăzi (joi n.r.) fiind prezenți în cartierul Clocociov. Ca și în celelalte cartiere, am ascultat cu atenție nevoile și preocupările locuitorilor, căutând împreună cele mai bune soluții. ️Prin munca noastră în echipă și angajamentul comun vom continua să dezvoltăm împreună Slatina”, a declarat edilul urbei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți