9.1 C
Slatina
joi,16 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier produs pe DN 65 – E 574, în zona comunei Slătioara. Trafic blocat

- Advertisement -

UPDATE: Deși era anunțat ca traficul să revină la normal în jurul orei 10:30, abia în jurul orei prânzului s-a putut circula pe ambele sensuri.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit cum s-a produs tragedia din zona comunei Slătiora, în care și-a pierdut viața un tânăr de 18 ani, din Slatina, care avea permis de conducere doar de o lună, în cauză fiind întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 29 aprilie, în jurul orei 09:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara comunei Slătioara, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Vlădești, județul Vâlcea. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Știrea inițială: Accident de circulație cu urmări grave în dimineața zilei de luni, 29 aprilie 2024, pe Drumul Național 65 – European 574, în zona comunei Slătioara. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR, iar în urma impactului violent șoferul mașinii și-a pierdut viața. Din cauza evenimentului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers, la fața locului acționând mai multe echipaje de salvatori, dar și echipaje ale polițiștilor rutieri.

„În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 este blocat, pe ambele sensuri de deplasare, în comuna Slătioara ca urmare a producerii unui eveniment rutier. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, declara agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în jurul orei 09:40 a dimineții de luni.

Reprezentanții Centrului InfoTrafic al Poliției Române au anunțat că circulația ar urma să fie reluată în jurul orei 10:30.

„Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 65 între localitățile Slatina și Găneasa, județul Olt, pentru a permite desfășurarea intervenției la accidentul produs între un autoturism și un autocamion, în urma căruia a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Se estimează reluarea circulației după ora 10.30”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Sursă foto: Amator

Pur și simplu, autoturismul a fost strivit aproape în totalitate sub TIR, conducătorul auto rămânând încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii.

Polițiștii rutieri sunt și ei la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutieri.

Sursă foto principală: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți