26.2 C
Slatina
marți,21 mai,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni au donat din nou sânge pentru a-i ajuta pe semenii aflați la necaz

- Advertisement -

Jandarmii olteni continuă să-i ajută pe semenii care sunt internați în spital și au nevoie de singurul „medicament” pe care nu-l putem găsi în farmacii. Vorbim de sânge, fiecare picătură putând fi o șansă la viață pentru cei aflați la necaz. 

De aceea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt continuă să se implice în campania „Donează sânge! Salvează o viață!”, inițiată de Patriarhia Română, iar marți, 30 aprilie 2024, încă de la primele ore ale dimineții, au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina.

„Participarea jandarmilor olteni la campania națională, inițiată de Patriarhia Română și derulată în parteneriat cu Jandarmeria Română, «Donează sânge! Salvează o viață!» a devenit deja tradiție. Așa că, nici de data aceasta nu am rămas indiferenți, fiind prezenți la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina, unde disponibilitatea și profesionalismul cadrelor medicale îi determină pe jandarmi să revină ori de câte ori este necesar. Vă reamintim că poate dona sânge orice persoană care este sănătoasă, într-o stare bună fizică și psihică. Donatorul trebuie să aibă între 18 – 65 de ani și o greutate corporală de minim 50 kilograme”, a declarat plutonier adjutant Simona Ciopor, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți