21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Georgiana Lobonț, Roberta Crintea, Marian Medregoniu și Juno cântă la Ziua orașului Potcoava

- Advertisement -

Sărbătoare de zile mari cu ocazia împlinirii a 601 de ani de atestare documentară a orașului Potcoava. Va un spectacol extraordinar în care vor evolua cunoscuți interpreți de muzică populară și ușoară din România, printre care Georgiana Lobonț, Roberta Crintea, Marian Medregoniu și Juno.

„Ziua orașului Porcoava” a ajuns la cea de-a XVII – a ediție, evenimentul fiind organizat de Primăria și Consiliul Local Potcoava duminică, 19 mai, începând cu ora 16:00 pe stadion.

Artiști renumiți vor sărbători, alături de locuitorii din Potcoava, cei 601 de ani de atestare documentară a orașului, prima oară fiind în anul 1423. Astfel, pe scenă vor urca Ansamblul Folcloric „Murgulețul” al localității, Cristian Bănățeanu, Georgiana Lobonț, Roberta Crintea, Marian Medregoniu, Juno, Mady de la Slatina ți orchestra „Adi și Viorel de la Balș” – Loredana Falcue, Adi Răduț și acordeonistul Viorel Zidaru, prezentator al întregului spectacol fiind Lili Bălăceanu.

„Primăria Potcoava și Consiliul Local vă invită cu drag să participați la cea de-a 17-a ediție a Zilei orașului Potcoava, care va avea loc în data de 19 mai, începând cu ora 16:00. Vă așteptăm să petrecem împreună momente de bucurie, distracție și sărbătoare”, este invitația la concert adresată de Emanuel Enăchioaia, primarul urbei.

Din peisajul sărbătorii nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, bere rece va fi din belșug, totodată în zonă fiind și mai multe atracții pentru copii. Iar seara se va încheia cu un frumos show de lasere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți