21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Ionuț și Doinița Dolănescu, Violeta Constantin, Roberta Crintea, Valentin Sanfira, Alex Velea și Neta Soare, printre artiștii care cântă la zilele comunelor Crâmpoia, Giuvărăști și Tătulești

- Advertisement -

Sărbătoare mare de Sfinții Împărați Constantin și Elena în comunele Crâmpoia și Giuvărăști. Totodată, cu câteva zile înainte, pe 18 mai, și în comuna Tătulești va fi o petrecere câmpenească, cu prilejul desfășurării „Întâlnirea cu fiii satului”. În cadrul celor trei spectacole vor susține recitaluri îndrăgiți interpreți de muzică populară, ușoară și de petrecere, iar dintre ei îi amintim pe Ionuț și Doinița Dolănescu, Violeta Constantin, Roberta Crintea, Cristian Bănățeanu, Valentin Sanfira, Gabriel Coveșeanu, Cristian Rizescu, Alex Velea și Neta Soare.

Ionel Mirea, primarul localității Crâmpoia, împreună cu echipa sa de consilieri locali și angajații din Primărie, au pregătit un spectacol extraordinar care va avea loc pe 21 mai, iar în cadrul acestuia vor susține recitaluri îndrăgiți interpreți de muzică populară, cap de afiș fiind Valentin Sanfira, Violeta Constantin și Roberta Crintea.

Evenimentul se va desfășura pe Stadionul Comunal, cu începere de la ora 16:00, iar în cadrul celei de-a zecea ediții a Zilei comunei Crâmpoia vor mai cânta Cristian Bănățeanu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Florin Grigore, Mady de la Slatina, Cristina Dumitru și Cristi Predoaica, prezentator al spectacolului fiind Lili Bălăceanu. Seara se va încheia cu un grandios foc de artificii.

Tot de Sfinții Constantin și Elena, începând cu ora 16:00, pe scena Căminului Cultural din Giuvărăști are loc Ziua localității și Sărbătoarea „Floare de mărgăritar”, organizată de edilul Daniel Pană, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local. Aici vor susține concerte Alex Velea, Valentin Sanfira, Cristian Rizescu, Dorina Mete, Alexandra Andrei, Costel David, Ștefan Minulescu, Geanina David, în fața publicului evoluând și Ansamblul folcloric „Flori de mărgăritar” al comunei, precum și actorul de comedie Gabriel Coveșeanu.

Directorul artistic al acestui spectacol, care se va încheia târziu în noapte cu un show inedit de lasere, este Music Show – Costel David.

Iar Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție subordonată Consiliului Județean Olt, va susține un spectacol extraordinar la „Întâlnirea cu fiii satului” de la Tătulești, organizatori fiind și Primăria și Consiliul Local, alături de primarul Dan Vasile.

În recital vor fi Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Constantin Ștefan, Daniel Roșoga, Cristina Diaconeasa, Andreea Dinu, Maria Dinu și Mădălina Deaconu, acompaniamentul muzical fiind asigura de orchestra „Doina Oltului” condusă de dirijorul Cristian Dumitru. Totodată, din programul spectacolului care se va desfășura la Școala Gimnazială Tătulești, cu începere de la ora 15:00, nu vor lisi nici momentele coregrafice oferite de dansatorii „Doina Oltului”.

Și cum vorbim de sărbători la iarbă verde, din peisaj nu vor lipsi tradiționalii mici, ce pot fi serviți cu o halbă de bere rece, de care cu siguranță se vor bucura adulții, iar celor mici autoritățile locale le-au pregătit spații cu suc și înghețată, dar și locuri de joacă unde cu siguranță distracția va fi la maximum.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți