19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Proiectul „Săptămâna Școala în Siguranță”, continuat de polițiști în mijlocul elevilor de la instituții de învățământ din Slatina, Caracal și Osica de Sus

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, dar și din cadrul structurilor de ordine publică, alături de specialiștii Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Olt, au continuat în zilele de joi și vineri, 16;și 17 mai, activitățile informativ preventive în unitățile de învățământ din județul Olt, în cadrul proiectului „Săptămâna Școală în Siguranță”. Astfel, în ultimele zile, acțiunile oamenilor legii au vizat elevii din instituțiile școlare din municipiile Slatina și Caracal, dar și din comuna Osica de Sus.

„Siguranța elevilor reprezintă una dintre prioritățile de acțiune ale polițiștilor și se construiește printr-o muncă permanentă, care presupune totodată și implicarea părinților, a cadrelor didactice, dar și a altor factori de decizie și acțiune. Iar săptămâna siguranței școlare a contribuit la creșterea gradului de informare a elevilor și a personalului didactic”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată a mai spus că aceste tipuri de activități informativ preventive se vor desfășura în continuare în unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza județului Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți