21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Violeta Constantin, Taraful Drăgulin și Nicușor Iordan, în concert de Ziua comunei Obârșia

- Advertisement -

Dacă de Florii a fost spectacol folcloric în satul Câmpu Părului din comuna Obârșia, pe 21 mai 2024, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, este din nou prilej de sărbătoare pentru cetățenii localității din sudul județului. De data aceasta este Ziua Comunei, iar Primăria și Consiliul Local au pregătit din nou un regal folcloric pentru localnici, și nu doar pentru ei. Iar cap de afiș ai concertului extraordinar sunt de data aceasta Violeta Constantin, Taraful Drăgulin, Nicușor Iordan, dar și Florin Grigore, originar din comuna Obârșia. 

Pe scena special amenajată în centrul localității vor mai urca pentru a susține recitaluri Andra Sâiu, Gheorghe Tanța, Olivia Florescu, Luciana Bîzgan, Marius Bîzgan și Darius Caliu. Totodată, în fața publicului vor oferi momente coregrafice și copiii din Ansamblul Folcloric Izvorașul.

Și cum este petrecere câmpenească la zi de mare sărbătoare, din peisajul acesteia nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii și alte produse din carne, berea care va curge din belșug, dar și atracțiile pentru cei mici.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți