21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Echipajele elevilor de la Școala Tătulești și Liceul „Alexe Marin” Slatina, pe prima treaptă a podimului etapei interjudețene a Concursului „„Cu viața mea apăr viața”

- Advertisement -
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor Slatina, au organizat vineri, 24 mai, la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina, etapa interjudețeană a concursului cu tematică de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”. Au fost șase echipaje de la instituții școlare din trei județe, iar la final prima treaptă a podiumului a fost ocupat de un echipaj al unei școli din Tătulești, dar și de echipajul Liceului „Alexe Marin” din Slatina.
Concursul, cu caracter tehnico-aplicativ, educativ și sportiv este organizat pe două cicluri, gimnazial și liceal și constă într-o probă scrisă și două probe practice, respectiv transportul asistat al unui accidentat, așezat pe targă, pe o distanță de 50 de metri și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat.
Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt, a declarat că echipele câștigătoare ale acestei etape vor reprezenta județul la etapa națională a Concursului „Cu viața mea apăr viața” ce va fi la Deva, luna viitoare.
„La start s-au aliniat șase echipaje de la unități de învățământ din Olt, Teleorman și Giurgiu. Școala Gimnazială Tătulești – Olt și Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina – Olt au reușit să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și vor reprezenta județul Olt la etapa națională, care se va desfășura în municipiul Deva, în luna iunie. Felicitări tuturor participanților și mult succes echipajelor care ne vor reprezenta la etapa națională!”, a transmis reprezentantul inspectoratului.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți