32.2 C
Slatina
luni,17 iunie,2024

Ultimele Articole

Nicolae Ciucă, președintele PNL, participant la acțiuni de susținere a candidaților liberali din șase localități ale județului Olt

- Advertisement -

Nicolae Ionel Ciucă, președinte al Senatului României și președinte PNL, a fost prezent duminică, 26 mai, pentru a avea întâlniri cu alegătorii din șase localități ale județului Olt, dar și pentru a-i susține pe candidații liberali din acestea, la alegerile locale din data de 9 iunie. Ultima sa oprire a fost în jurul orei 19:00 în municipiul Slatina, unde a făcut campanie electorală pe Esplanada din centru și, alături de deputatul Gigel Știrbu, președinte PNL Olt, dar și de candidații liberali la Primărie și Consiliul Județean, a ținut un discurs în fața a zeci de persoane.

De la fiecare oprire a sa în localitățile județului, liberalul Ciucă a făcut postări pe pagina sa oficială de Facebook, după vizita din Slatina spunând: „Șansa la dezvoltare a județului Olt este o administrație liberală capabilă să atragă investiții care să ridice calitatea vieții oamenilor. PNL a demonstrat că are această capacitate: liberalii conduc județele situate pe primele opt locuri din topul celor mai dezvoltate din țară. Pe 9 iunie, locuitorii din Olt pot opta pentru dezvoltare votându-l pe Ionel Emanuel Oproiu pentru șefia CJ și pe Mario de Mezzo ca primar al municipiului Slatina. În vizita mea la Slatina, am anunțat că PNL lucrează o strategie de revitalizare a satului românesc. Trebuie să ne asumăm și formarea clasei de mijloc din mediul rural. Tuturor ne place să spunem că «veșnicia s-a născut la sat». Este datoria noastră să nu o lăsăm să moară acolo!”.

Pe lângă Slatina, Nicolae Ciucă a mai fost prezent duminică la manifestări politice ce au avut loc cu alegătorii liberali din comunele Izbiceni, Ianca, Brastavăţu, Deveselu și Osica de Sus.

FOTO: Nicolae Ionel Ciucă – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți