21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Caracal, cercetat penal după ce a violat în repetate rânduri o copilă de 13 ani, apoi a șantajat-o

- Advertisement -

UPDATE: Prezentat marți în fața magistraților Judecătoriei Caracal, împotriva bărbatului de 50 de ani a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă, putând fi contestată.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut luni, 27 mai 2024, un bărbat cercetat pentru viol și șantaj. O femeie a fost cea care în aceeași i-a alertat pe oamenii legii cu privire la faptul că fata ei ar fi fost violată.

Autor este un bărbat de 50 de ani, din Caracal, care a chemat-o la el acasă pe copilă, cu care a întreținut relații sexuale în repetate rânduri, apoi a șantajat-o după ce fata nu a mai vrut să se ducă la el.

Faptele s-au întâmplat anul trecut, între lunile august – decembrie.

„În fapt, la data de 27 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol. Din primele verificări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august – decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Caracal, ar fi invitat minora la locuința acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale cu acesta. Ulterior, bărbatul ar fi șantajat minora să întrețină un nou raport sexual cu acesta, întrucât minora ar fi refuzat să mai meargă la domiciliul acestuia”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și șantaj, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

Iar în urma probatoriului administrat, în aceeași zi, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Caracal, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de marți, 28 mai, caracaleanul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Foto: Reținere – imagine reprezentativă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți