19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Un tractor care tracta o cisternă și un autoturism, implicate într-un accident rutier produs în afara comunei Cilieni

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de joi, 30 mai 2024, în jurul orei 15:45, pe Drumul Județean 642, în afara localității Cilieni. Un tractor ce tracta o cisternă și un autoturism au fost implicate, iar șoferul mașinii a fost rănit, fiind transportat la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Rusănești, în timp ce conducea un utilaj agricol ce tracta o cisternă, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, din comuna Tia Mare. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, conducătorul tractorului ar fi vinovat de producerea accidentului, având în vedere că acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere la schimbarea direcției de deplasare, când ar fi vrut să intre pe un drum lăturalnic, intrând în coliziune cu mașina.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că utilajul agricol și cisterna erau neînmatriculate/neînregistrate, iar bărbatul de 55 de ani nu deține permis de conducere.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsurile legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți