3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Oficial! Circulația rutieră pe Varianta Oituz din Slatina, redeschisă de marți dimineața. Încep lucrările de asfaltare și pe strada Tudor Vladimirescu

- Advertisement -

Este oficial! Administrația publică locală din municipiul Slatina a transmis că din dimineața zilei de marți, 4 iunie 2024, a fost redată traficului rutier Varianta Oituz din urbe, care pe parcursul ultimelor patru luni a fost într-un amplu proces de reabilitare. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Emil Moț pe pagina sa oficială de Facebook.

Autoritățile spun că partea carosabilă a străzii a fost reparată în totalitate pentru a putea prelua traficul greu. Iar pe partea dreaptă a sensului de urcare a fost construit un zid de sprijin. Pe Varianta Oituz mai urmează a fi
construite accesele la proprietăți, iar balustrada metalică pietonală să fie înlocuită.

„Dragi slătineni! Vă informez că începând de astăzi, 4 iunie, la ora 10.00, circulația rutieră s-a redeschis pe strada Oituz. Partea carosabilă a fost reabilitată în totalitate astfel încât să poată prelua traficul greu. Pe partea dreaptă a sensului de urcare, a fost construit un zid de sprijin în vederea creșterii siguranței rutiere. ️De asemenea, au fost amenajate trotuare din pavele, s-a realizat un sistem pentru preluarea apelor pluviale și s-au trasat marcajele rutiere, urmând ca în perioada următoare să se execute accesele la proprietăți și să se înlocuiască balustrada metalică pietonală”, a declarat edilul Slatinei.

Și cum circulația rutieră a revenit la normal, pe o altă arteră a Slatinei, respectiv strada Tudor Vladimirescu, vor începe lucrările de asfaltare, spune Emil Moț: „Odată redeschisă strada Oituz, traficul de tranzit va fi preluat de această stradă, pentru a permite demararea lucrărilor de asfaltare pe strada Tudor Vladimirescu”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți