23.2 C
Slatina
luni,1 iulie,2024

Ultimele Articole

Dosare penale pe numele a trei șoferi depistați în trafic într-o stare avansată de ebrietate. Altul nu avea permis auto

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat și în ultimele 24 de ore să fie prezenți pe șoselele care tranzitează județul. Iar în urma misiunilor, un număr de patru conducători auto s-au ales cu dosare penale, dintre care trei pentru că s-au urcat sub influența alcoolului la volan.

Polițiștii din orașul Drăgănești Olt și municipiile Caracal și Slatina sunt cei au oprit pentru control autoturismele conduse de aceștia în localitățile Dăneasa, Caracal și Slatina.

La volanul mașinilor erau un tânăr de 33 de ani, din comuna Dăneasa, un caracalean de 51 de ani și un slătinean de 22 de ani.

Întrucât șoferii emanau halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestora cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,70 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat la tânărul din Dăneasa, 0,75 la bărbatul din Caracal și 0,83 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat la tânărul din Slatina.

Conducătorii auto au fost duși la spital, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar în fiecare dintre cauze oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava aveau să constate o altă infracțiune. Aceștia au oprit pentru control, în Potcoava, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 34 de ani, din municipiul București.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursă foto principală: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți