23 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Florin Barbu, ministru al Agriculturii: „PSD Olt rămâne aceeași echipă puternică, de oameni profesioniști și dedicați comunităților locale!”

- Advertisement -

Au trecut alegerile locale, iar în Olt sunt nu mai puțin de 95 de primari PSD care au ieșit învingători. De asemenea, președintele Consiliului Județean ales este tot de la PSD, iar cei mai mulți consilieri locali și județeni aleși sunt tot social democrat.

Acesta este și motivul pentru care deputatul PSD de Olt Florin Barbu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, spune că votul de încredere al oltenilor a fost pentru PSD în ziua alegerilor care au avut loc duminică, 9 iunie.

„Votul de încredere al oltenilor este pentru PSD! Cu 95 de primari, din 112 localități, cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, și cel mai mare număr de mandate de consilieri județeni, PSD Olt rămâne aceeași echipă puternică, de oameni profesioniști și dedicați comunităților locale! Misiunea noastră, a tuturor, continuă și rămânem uniți pentru viitor!”, a declarat parlamentarul social democrat.

Dacă PSD are 95 de primării câștigate din cele 112 localități ale județului Olt, PNL a avut 14, AUR două, iar USR una.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți