25.2 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Anexa unei case din Pleșoiu, distrusă de un incendiu puternic. Proprietarul a suferit arsuri

- Advertisement -

Pompieri din cadrul Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD, au intervenit în după-amiaza zilei de joi, 13 iunie, în comuna Pleșoiu, pentru a stinge incendiul devastator izbucnit la o anexă gospodărească a unei locuințe. În calea lor, flăcările au făcut scrum mai multe bunuri, iar prorietarul a suferit arsuri la mâini.

Când au ajuns salvatorii, focul amenința să cuprindă și casa.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexă, iar flăcările amenințau să se extindă la casa de locuit dar și la gospodăria aflată în vecinătate. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar în urma acestuia a ars anexa cu suprafața de 120 de metri pătrați și aproximativ 60 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit, fără a afecta gospodăria învecinată. Proprietarul, în vârstă de 44 de ani, cu arsuri la nivelul membrelor superioare, a fost asistat medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, a declarat Alina Oprea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind focul deschis în spații închise.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți