23 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Atelier de montare osii, înființat la fabrica Romvag din Caracal. Primarul Doldurea spune că vor fi create noi locuri de muncă

- Advertisement -
În Caracal continuă investițiile, una dintre fabricile care își desfășoară activitatea în acest municipiu, Romvag, extinzându-și activitatea. Demersul este menit să genereze noi locuri de muncă pentru locuitorii orașului, spune Ion Doldurea, primarul urbei. 
„Una din prioritățile mandatului meu este de a crea oportunități pentru a atrage investitori în Caracal. Investițiile înseamnă dezvoltarea orașului și prosperitate pentru comunitatea noastră. Provocarea noastră nu este atât legată de lipsa locurilor de muncă, pentru că există locuri de muncă în Caracal, ci mai degrabă de domeniile în care există cerere de forță de muncă și nivelul de salarizare. Prin dezvoltarea de noi capacități industriale vom asigura premise pentru îmbunătățirea calității vieții și siguranța locului de muncă pentru locuitorii orașului”, a declarat edilul Doldurea.
Potrivit sursei citate, numai în ultimii doi ani fabrica Romvag a scos la concurs, pentru angajare, sute de locuri de muncă, ceea ce face ca, pentru municipiul Caracal, aceasta să fie un model de investiție benefică pentru comunitate.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți