22.2 C
Slatina
miercuri,26 iunie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Corabia, pacient internat în Spitalul Slatina, ar fi căzut de la etajul II al unității medicale

- Advertisement -

Un corăbian a scăpat ca prin minune cu viață după ce în seara zilei de duminică, 16 iunie 2024, ar fi căzut de la etajul II al Spitalului Slatina unde era internat. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, era internat pe Secția Chirurgie a unității medicale, s-a urcat pe pervazul exterior al ferestrei unui salon de pe etajul unde era internat și a devenit extrem de agitat.

Incidentul a avut loc undeva în jurul orei 20:00 a serii de duminică, la fața locului fiind nevoie de intervenția oamenilor legii.

„La data de 16 iunie 2024, în jurul orei 20:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană agitată se află pe pervazul exterior al ferestrei unui salon de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Din primele verificări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, ar fi căzut de la etajul doi al Spitalului Slatina. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de către un echipaj medical”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Potrivit unor surse, se pare că bărbatul din Corabia, care ar fi cunoscut cu afecțiuni psihice și consumator de alcool, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul II al corpului central al SJU Slatina.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți