22 C
Slatina
miercuri,26 iunie,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Valentin Sanfira și Marian Medregoniu, printre artiștii care cântă la zilele comunelor Stoenești și Bucinișu

- Advertisement -

Cetățenii din comunele Stoenești și Bucinișu vor îmbrăca haine de sărbătoare la sfârșitul săptămânii viitoare, având în vedere că pe 29, respectiv 30 iunie, vor avea loc zilele celor două localități. Iar autoritățile locale au pregătit spectacole extraordinare cu îndrăgiți interpreți de muzică populară, și nu numai. Dacă la Stoenești cântă Niculina Stoican (FOTO principală n.r.) și Mariana Ionescu Căpitănescu, la Bucinișu cap de afiș vor fi Valentin Sanfira și Marian Medregoniu.

Astfel, sâmbătă, 29 iunie, cu începere de la ora 17:00, la Bâlciul Comunal, Primăria și Consiliul Local Stoenești, în frunte cu primarul Alexandru Damian, organizează Ziua comunei.

În afară de Niculina Stoican și Mariana Ionescu, în recital vor mai fi Dorina Mete, Costel David, Daniela Gyorfi și Ștefan Minulescu, cu momente coregrafice pe scenă evoluând și copiii din Ansamblul Folcloric „Flori de Romanați” al comunei. De sonorizarea evenimentului se ocupă DJ Mete, director artistic fiind Music Show – Costel David. Târziu în noapte, la închierea espectacolului extraordinar, organizatorii au pregătit și un grandios foc de artificii.

Duminică, 30 iunie, cu începere de la ora 16:00, este ziua în care Primăria și Consiliul Local Bucinișu, conduse de edilul Florin Eliodor, în parteneriat cu TVF Oltenia, organizează Sărbătoarea Cireșului. Aici vor cânta alături de Valentin Sanfira și Marian Medregoniu și artiștii Mihaela Sultan, Mirela Zisu, Loredana Șotea și Nicu Troncea, producător eveniment fiind Marius Barcon, iar organizator Barcon Music.

De la marile petreceri câmpenești din weekend-ul următor nu vor lipsi, bineînțeles, nici grătarele pe care vor sfârâi micii, berea rece fiind și ea din belșug. De asemenea, tarabele cu diverse chilipiruri vor fi și ele în zonă, iar autoritățile locale au pregătit și parcuri cu mai multe atracții pentru copii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți