31.7 C
Slatina
miercuri,26 iunie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina dă start sezonului estival la Plaja Olt!

- Advertisement -
Se anunță temperaturi ridicate și caniculă pentru perioada imediat următoare, iar Primăria Slatina a luat decizia de a da startul sezonului estival la Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic și de Agrement de la intrarea în municipiul Slatina. Deschiderea oficială este anunțată pentru ziua de marți, 18 iunie 2024, slătinenii fiind așteptați să stea la plajă și să se bălăcească în cele două piscine de aici zilnic, începând cu ora 09:30 și până la ora 20:00.
„Piscinele cu apă cristalină, nisipul fin, șezlongurile și umbreluțele, oferă cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber pentru copii și adulți, într-o vară ce se anunță de pe acum caniculară! Programul de funcționare al plajei este de luni până duminică, în intervalul orar 9:30 – 20:00. Calitatea apei de îmbăiere este monitorizată permanent de Direcția de Sănătate Publică Olt, iar angajații Clubului Nautic și de Agrement, salvamari, asistenți medicali, personal auxiliar vor fi prezenți pe plajă pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții celor ce aleg sa își petreacă vara la Plaja Olt”, a declarat Emil Moț, primar al municipiului Slatina.
Iar tarifele de acces sunt pentru toate buzunarele, iar pensionarii care au un câștig de până în 2.000 de lei luni, domicialiați în Slatina, pot face plajă fără a plăti vreo taxă de intrare pe timpul săptămânii, de luni până vineri, cât timp Plaja Olt va fi deschisă.
„Tarifele de acces sunt: 20 lei/zi pentru adulți; 10 lei/zi copii (copii cu vârsta sub 14 ani trebuie însotiți de un adult); 10 lei/zi – închiriere umbrele + șezlong. Pensionarii domiciliați în municipiul Slatina au acces liber, fără șezlong, în zilele de luni până vineri, pe toată durata cât este deschisă plaja. Gratuitatea este acordată pentru pensionarii cu venituri de până la 2.000 lei, care vor prezenta la intrare cuponul de pensie aferent lunii anterioare și actul de identitate pentru dovada domiciliului”, a mai transmis edilul.
Autoritățile locale mai spun că cei care vor să vină la plajă trebuie să aibă la ei apă și alte băuturi răcoritoare pentru a se hidrata, având în vedere că punctul comercial de pe Plaja Olt nu este deschis: „Important! Recomandăm vizitatorilor sa aibă asupra lor apă, băuturi răcoritoare necesare pentru o hidratare coraspunzătoare, motivat de faptul că, la data deschiderii sezonului estival la Plaja Olt, punctul comercial nu funcționează din motive obiective (la licitațiile organizate pentru închirierea obiectivului nu s-a prezentat nici un ofertant, procedura fiind reluată)”.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți