20.2 C
Slatina
marți,2 iulie,2024

Ultimele Articole

Mii de slătineni au venit în Parcul Tineretului pentru a-i vedea în recital pe artiștii preferați, la Zilele Slatinei

- Advertisement -

Slatina este zilele acestea în sărbătoare, după ce acum 45 de ani, pe 1 iulie 1979, orașul Slatina era declarat municipiu. Iar cu această ocazia, Primăria și Consiliul Local au organizat în acest weekend o nouă ediție a marelui eveniment Zilele municipiului Slatina. Mii de slătineni au venit în Parcul Tineretului pentru a-i asculta în concert pe artiștii lor preferați, dar și pentru a degusta bucate tradiționale alese, manifestarea dedicată municipiului reședință a județului Olt urmând a se încheia în cursul serii de duminică, 30 iunie.

Iar printre oameni au fost prezenți și Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, viceprimari ai Slatinei, dar și angajați ai Primăriei Slatina.

Cu toții au stat de vorbă cu cetățenii veniți să se bucure de evenimentul pe care municipalitatea la organizat pentru a celebra Slatina.

„În această seară Parcul Tineretului a devenit un punct de atracție pentru mii de slătineni cu ocazia zilelor municipiului nostru! Mi-a făcut plăcere să interacționez cu oamenii prezenți aici, să le ascult propunerile și să luăm parte la cele mai frumoase amintiri! Rămânem alături de oameni!”, este mesajul transmis de viceprimarul Vîlceleanu în prima zi dedicată evenimentului.

„Momente frumoase, alături de oameni minunați!”, a spus și viceprimarul Alexandru Berechet.

Și dacă vineri, 28 iunie, pe scena amplasată la intrarea de pe Aleea Eroilor au urcat artiștii Andrei Ursu și Corina, în seara de sâmbătă, 29 iunie, în fața publicului slătinean au cântat Alexia și trupa Fly Project.

Din spectacol nu au lipsit nici mix-urile DJ-ului Malagamba.

Și cum duminică se vor încheia Zilele municipiului Slatina, DJ Set Malagamba va face din nou un program de două ore, pentru ca de la ora 20:00 să concerteze The URS, iar o oră mai târziu va urca pe scenă Connect-R.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți