22.3 C
Slatina
joi,4 iulie,2024

Ultimele Articole

Monociclu și ATV implicate în două accidente de circulație, produse la Leleasca și Găvănești

- Advertisement -

Două evenimente rutiere au avut loc în ultimele 24 de ore pe drumuri care tranzitează județul Olt. Dacă în primul a fost implicat un monociclu, în celălalt a fost implicat un ATV.

Primul accident a fost în comuna Leleasca, în seara zilei de luni, 1 iulie, în jurul orei 21:40. Polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 67B, a avut loc evenimentul, iar din primele verificări s-a stabilit faptul că un tânăr, de 32 de ani, din comuna Ungheni, județul Argeș, în timp ce conducea un motociclu ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

Tânărul nu avea permis auto, era și bâut bine, iar vehicul pe care îl conducea nu era înmatriculat. Oamenii legii au întocmit pe numele său dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar motociclul figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Tot luni noaptea, dar la ora 23:10, polițiștii din cadrul Poliției Olt aveau să fie sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Comunal 4, în comuna Găvănești, a avut loc un alt eveniment rutier.

Un ATV, care era condus de un tânăr din Dolj, ce nu avea permis auto, s-a răsturnat. Doljeanul a ajuns la spital, iar oamenii legii au constatat că vehiculul nu este înmatriculat.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 28 de ani, din comuna Ghercești, județul Dolj, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar ATV-ul condus figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat.

Tânărul de 28 de ani a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale și prelevării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți