12.3 C
Slatina
duminică,6 octombrie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 18 ani, din comuna Bălteni, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier produs pe strada Oituz din Slatina

- Advertisement -

Grav accident de circulație în noaptea de duminică spre luni, 7 spre 8 iulie 2024, pe strada Oituz din municipiul Slatina. Un tânăr de 18 ani, originar din comuna Bălteni, elev al Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina, care în cursul zilei de luni urma să afle rezultatele Bacalaureatului susținut în ultimele săptămâni, pentru ca apoi să poată pleca la mare împreună cu prietenii, și-a pierdut viața în urma acestui eveniment rutier, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat, prin apelul de urgență 112 undeva în jurul orei 03:20.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Pe lângă tânărul decedat, alți doi tineri au fost răniți și au necesitat investigații medicale amănunțite, fiind transportați la Spitalul Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp. În urma evenimentului rutier, doi tineri de 17 și 18 ani, ambii din municipiul Slatina au necesistat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 18 ani, din comuna Bălteni, a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, tânărul șofer din Cârlogani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a direcției de deplasare, părărind partea carosabilă și intrând într-un stâlp de pe marginea drumului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți