19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Valentin Sanfira, Roberta Crintea și Violeta Constantin, printre artiștii care cântă la Sărbătoarea Secerișului de la Șerbănești, ajunsă la ediția XIII

- Advertisement -

Prilej dublu de sărbătoare pentru locuitorii comunei Șerbănești, în data de 20 iulie. Sărbătorițiții zilei Sfântului Prooroc Ilie își vor petrece, bineînțeles, ziua onomastică, însă aceștia, ca și alte sute de cetățeni din comună și localitățile învecinate, sunt așteptați la o nouă ediție a Sărbătorii Secerișului, la care cap de afiș sunt îndrăgiții interpreți de muzică populară Valentin Sanfira (FOTO principală n.r.), Roberta Crintea și Violeta Constantin.

Evenimentul cultural artistic, organizat de Primăria și Consiliul Local Șerbănești, în fruntea cărora se află primarul Mugurel Leontin Breoi, a ajuns la a XIII-a ediție și, începând cu ora 18:00, se va desfășura la Târgul Săptămânal din comună.

Pe scena special amenajată aici vor avea loc mai multe momente, în deschiderea manifestării evoluând Ansamblul Folcloric „Plai de dor” al comunei Șerbănești, apoi, de la ora 18:15, aceasta va continua cu premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar și cu premierea elevilor cu rezultate deosebite la examenul de Evaluare Națională.

Iar de la ora 18:30 este programat a începe un spectacol interpreți cunoscuți ai muzicii populare românești, cap de afiș fiind Valentin Sanfira, Roberta Crintea și Violeta Constantin. Însă, vor mai susține recitaluri și Mariana Gugu, Cristian Bănățeanu, Loredana Falcue și Florin Grigore.

Prezentator al întregului eveniment este Lili Bălăceanu.

Din peisajul petrecerii câmpenești nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea rece care va fi din belșug, tarabele cu diverse chilipiruri, precum și o locație cu diverse atracții pentru copii.

Sărbătoarea Secerișului de la Șerbănești este programată a se încheia undeva după lăsatul serii cu un spectaculos show de lasere, dar și cu un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți