19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Veteranul de război Radu Florea de la Șopârlița, sărbătorit de autorități la împlinirea vârstei de 101 ani

- Advertisement -
Sărbătoare mare vineri, 12 iulie, în comuna olteană Șopârlița, unde autoritățile locale au pregătit și desfășurat în amănunt o ceremonie specială dedicată veteranului de război Radu Florea, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 101 ani. Prezentă la eveniment, o parte a comunității locale a ținut să evidențieze respectul și aprecierea față de nea Florea, recunoscut pentru contribuțiile sale remarcabile din timpul războiului.
Amfitrion al micii petreceri a fost MArijana Trepăduș, primar al localității, care a subliniat importanța recunoașterii meritelor veteranilor de război și rolul lor esențial în istoria și cultura comunității. În semn de respect și apreciere, edilul i-a oferit lui nea Radu Florea un premiu în valoare de 1.000 lei, un tort aniversar personalizat, un buchet de flori, precum și o diplomă aniversară.
„Domnul Radu Florea este un exemplu viu de curaj și devotament. La cei 101 ani, acesta ne inspiră pe toți cu povestea sa de viață și sacrificiile făcute pentru patrie. Este datoria noastră să îl onorăm și să îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut dealungul timpului. Această celebrare a fost un moment deosebit pentru toți cei prezenți, reamintindu-le importanța recunoașterii și cinstirii veteranilor care au luptat pentru libertate și pentru valorile pe care le prețuim astăzi”, a declarat Marijana Trepăduș, primarul comunei Șopârlița.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți