19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Se schimbă șinele de cale ferată în zona Enoșești – Piatra Olt. Traficul rutier, deviat pe rute ocolitoare

- Advertisement -

Au loc lucrări pe parcursul zilei de sâmbătă, 20 iulie 2024, la calea ferată care tranzitează satul Enoșești al orașului Piatra Olt. Concret, intervenția este pe Drumul Național 64 Piatra Olt – Enoșești, în zona pasajului de la trecerea la nivel cu calea ferată, unde angajații Căilor Ferate Române schimbă șinele de tren.

Lucrările au început a se desfășura la ora 10:00 a dimineții și sunt programate a se încheia la ora 16:00, iar din această cauză, în acest interval orar, circulația autovehiculelor fiind direcționată pe rute ocolitoare, respectiv pe Drumul Național 65 – European 574, respectiv Drumul Județean 677.

„Astăzi (sâmbătă, 20 iulie n.r.), în intervalul orar 10:00 – 16:00, a fost închisă circulația pe DN 64, km 31 + 400 m, pentru lucrări de modernizare a liniei de CF, în zona trecerii la nivel cu calea ferată Enoșești – Piatra Olt, fiind stabilită rută ocolitoare DN 64 km 29 + 455 m – DJ 677 – DN 65 – DN 64 km 34 + 000 m (Piatra Olt – Slătioara – Găneasa)”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oana Brânzan, șef Serviciu Comunicare și purtător cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, a confirmat că în zonă se desfășoară lucrări în cazul unui proiect: „Pe raza Regionalei Craiova sunt în derulare la ora actuală lucrările de tip Quick Wins, lucrări care presupun înlocuirea suprastructurii căii – linii, traverse, aparate de cale – și care au drept scop ridicarea restricțiilor de viteză”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți