19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Slătinenii care locuiesc pe strada Cuza Vodă, fără apă la robinete din cauza unei avarii la rețea

- Advertisement -

O avarie la rețeaua de alimentare cu apă este cauza din care sute de locuitori din Cartierul Steaua, ce stau pe strada Cuza Vodă, au rămas fără apă la robinete pe parcursul zilei de luni, 22 iulie 2024.

Slătinenii din zona respectivă stau fără apă până la ora 13:00, potrivit unui comunicat de presă remis de Compania de Apă Olt.

După finalizarea lucrărilor, în toată zona mai pot apăra modificări ale turbidității apei.

„Serviciul de alimentare cu apă este oprit pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina, până la ora 13:00, din cauza unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să fie reluat cât mai curând. Facem prezicerea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în toată zona, pot să apară modificări ale turbidității apei”, transmite CAO.

Intervenția echipelor CAO pe strada Cuza Vodă vine după ce în dimineața zilei de luni, la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Dorobanți, apa a ieșit din asfalt și s-a constatat că o conductă s-a spart.

Aceasta este parte a rețelei vechi și urmează să fie schimbată. Inițial, s-a încercat remedierea problemei fără ca apa să fie oprită, însă apoi s-a luat această decizie în vederea reparației conductei sparte într-un interval de timp cât mai scurt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți