19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu, președintele social democraților din județ: „Organizația Olt are un număr de 104 delegați la congresul PSD”

- Advertisement -

Marius Oprescu, președintele Filialei Olt a Partidului Social Democrat Olt, a declarat joi, 25 iulie, că în prezent atmosfera în organizație este foarte bună, dar și că lucrurile intră în linie dreaptă cu privire la participarea social democraților din județ la congresul PSD din Capitala, ce se va desfășura în Capitală pe 24 august 2024 și în cadrul căruia se va stabili candidatul partidului la alegerile prezidențiale, și la care vor fi prezenți puțin peste o sută de delegați din Olt. 

„În PSD Olt atmosfera este una foarte bună. Să nu uităm că PSD, Organizația Olt, a ieșit pe locul 2 pe țară ca rezultat al acestor alegeri (alegerile locale din data de 9 iunie n.r.). Lucrurile se apropie de o intrare în linie drepată. Urmează ca săptămâna viitoare să avem conferința județeană de stabilire a delegaților pentru congresul care s-a stabilit, în ultimul Consiliu Politic Național, să fie pe 24 august, la București. Organizația Olt are un număr de 104 delegați la acest congres în care se va stabili candidatul la Președinția României al Partidului Social Democrat”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD de Olt.

Cât despre listele cu candidații pentru alegerile parlamentare, liderul social democraților olteni a spus că este prematur să discute despre acestea: „Este prematur să discutăm de ele. (…) În limita calendarului, undeva la jumătatea lunii octombrie, le vom stabilim. Până atunci, să dăm drumul al treabă. Fiecare poate să schițeze orice schiță vrea el”.

Primul și al doilea tur al alegerilor prezindențiale sunt programate în zilele de 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie 2024, în timp ce alegerile parlamentare se vor desfășura pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți