17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Violeta Constantin și Nicolae Datcu, printre artiștii invitați la Ziua comunei Spineni

- Advertisement -

Platoul Școlii Gimnaziale Alunișu din comuna Spineni este locația în care sâmbătă, 3 august 2023, va avea loc ediția a VIII-a a Zilei localității. Primăria și Consiliul Local Spineni, în frunte cu edilul Dănuț Șărpău, au pregătit multe surprize pentru cei care vor fi prezenți la spectacolul folcloric care îi are cap de afiș pe îndrăgiții artiști Violeta Constantin (FOTO principală) și Nicolae Datcu.

Evenimentul cultural artistic este programat a debuta la ora 16:00.

Spectatorii se vor bucura de muzică de cea mai bună calitate oferită de mai mulți interpreți cunoscuți ai muzicii românești, pe scena amenajată în apropierea unității de învățământ urcând nu doar Violeta Constantin și Nicolae Datcu, ci și artiști ai Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Olt, și nu numai.

Așadar, sub acompaniamentul muzical al Orchestrei „Doina Oltului”, condusă de maestrul violonist Cristian Dumitru, vor susține recitaluri Neta Soare, Daniel Roșoga, Mădălina Deaconu și Maria Dinu. Iar din spectacol nu vor lipsi nici momentele coregrafice din mai multe zone ale țării oferite de dansatorii „Doina Oltului”, al căror instructor coregraf este Florentina Anghel.

Însă, din program fac parte și multe alte surprize, respectiv recitaluri ale îndrăgiților soliști de muzică populară Constantin și Cosmin Gagiu și Venesa Călina Ana Maria.

„Dragi concetățeni ai comunei Spineni! Vă invităm cu drag să sărbătorim împreună Ziua comunei Spineni în data de sâmbătă, 3 august 2024! Ne așteaptă o zi plină de distracție, muzică, jocuri și multe surprize! Veniți să petrecem împreună! Vă așteptăm cu drag!”, este invitația pe care Dănuț Șărpău, primarul localității, o adresează cetățenilor din Spineni, dar și locuitorilor comunelor învecinate.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți