12.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Emilia Dorobanțu, Valentin Sanfira, Violeta Constantin și Ansamblul „Doina Oltului”, în spectacol la zilele comunelor Pârșcoveni și Redea

- Advertisement -

Și administrațiile publice locale din comunele Pârșcoveni și Redea au pregătit sărbători câmpenești în minivacanța de Sfânta Maria Mare, cu invitați de seamă. Îndrăgiți interpreți ai muzicii populare românești vor susține recitaluri de excepție în cadrul unor spectacole extraordinare, iar aici îi amintim pe Emilia Dorobanțu (FOTO principală), Valentin Sanfira, Violeta Constantin, dar și artiști ai Ansamblului „Doina Oltului” din Slatina. 

Ziua comunei Pârșcoveni se desfășoară chiar pe 15 august, cu începere de la ora 17:00, pe scena amenajată pe stadionul de la malul râului Olteț. Ansamblul „Brâulețul” al localității va fi în spectacol cu momente coregrafice de excepție, iar în concert, pe lângă Emilia Dorobanțu, Valentin Sanfira și Violeta Constantin, vor mai fi Mariana Gugu, Cristian Bănățeanu, Florin Grigore, Alex Enache, Anca Ștefania Botofei, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul Iulian Onțică. Roxana Birică este prezentator al întregului eveniment, care se va încheia târziu în noapte cu un superb foc de artificii și este organizat de Primăria și Consiliul Local.

Tradiția continuă în comuna Redea, iar vineri, 16 august 2024, va fi o nouă ediție a Zilei localității. În spectacol, pe scena amenajată pe stadionul comunal vor urca artiști ai Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Olt.

Pentru publicul din Redea, dar și pentru cetățeni din comunele învecinate care vor să participe la această sărbătoare, vor fi în recital artiștii Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Marinela Dobrițoiu, Constantin Ștefan, Andreea Dinu, Ion Crețeanu și Daniel Roșoga, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra „Doina Oltului”, condusă de dirijorul Cristian Dumitru. Bineînțeles că din spectacolul extraordinar organizat de Primăria și Consiliul Local nu vor lipsi nici momentele coregrafice din mai multe colțuri ale țării prezentate de dansatorii „Doina Oltului, al căror coregraf este Florentina Anghel.

Sursă foto principală: Emilia Dorobanțu – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți