17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Sărbătoarea „Întâlnirea cu fiii satului” de la Stoicănești, la o nouă ediție. Dan Ciotoi de la formația Generic, cap de afiș

- Advertisement -

Sărbătoare de zile mari joi, 22 august 2024, în comuna olteană Stoicănești. Primăria și Consiliul Local, în frunte cu edilul Marius Preoteasa, organizează o nouă ediție a „Întâlnirii cu fiii satului”, ocazie cu care va avea loc un spectacol folcloric extraordinar, cap de afiș fiind Dan Ciotoi (FOTO principală) de la formația Generic.

Astfel, în centrul comunei va fi o adevărată petrecere câmpenească în cadrul căreia mai susțin recitaluri și alți îndrăgiți interpreți de muzică populară, dar și de petrecere, precum Aurel Moldoveanu, Violeta Constantin, Florin Grigore, Cătălin de la Borcescu și Ștefan Minulescu.

Cheful este programat a se încheia undeva târziu în noapte cu un grandios foc de artificii.

Și cum vorbim de o sărbătoare câmpenească, din peisaj nu vor lipsi nici grătarele pe care vor sfârâi micii, iar berea va curge și ea din belșug. De asemenea, în zonă vor fi și tarabe cu diverse chilipiruri oferite de comercianți, dar și un mic parc de distracții pentru copii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți