17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Ce spune Iulian Smarandache, directorul Casei de Pensii Olt, despre recalcularea pensiilor: „Nicio pensie nu va scădea de la 1 septembrie”

- Advertisement -

Cum recalcularea pensiilor îi interesează inclusiv pe locuitorii județului Olt, Iulian Smarandache, director al Casei de Pensii, a ținut să vină cu lămuriri referitor la acest subiect ce îi interesează pe pensionari.

Un lucru este sigur, potrivit directorului CJP Olt: „Nicio pensie nu va scădea de la 1 septembrie”.

„Vreau să aduc la cunoștință tuturor pensionarilor din județul Olt că nicio pensie nu va scădea de la 1 septembrie. Dacă din calculul pensiei va rezulta un cuantum al pensiei mai mic decât cel în plată, pensionarul va rămâne cu pensia actuală în plată. În cazul în care beneficiați de indemnizația socială, iar în decizia de recalculare a rezultat o valoare mai mică de 1.281 lei, cât reprezintă valoarea acestei indemnizații, veți primi în continuare suma de 1.281 lei. Totodată, vă informăm că funcționarii Casei de Pensii Olt vă stau la dispoziție pentru clarificarea eventualelor nelămuriri legate de decizia de recalculare a pensiei dumneavoastră. De asemenea, de la data de 1 octombrie, pragul de impozitare pentru pensii va crește de la 2.000 de lei, cât este în prezent, la 3.000 de lei”, a declarat Iulian Smarandache, director executiv CJP Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți