17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

CAO continuă investițiile în Slatina. Lucrări finalizate pe 16 străzi

- Advertisement -

Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrărilor, a transmis vineri, 30 august 2024, că a finalizat investițiile de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare pe 16 străzi din municipiul Slatina.

Toate aceste lucrări au făcut parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”, contractul „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și apă uzata, inclusiv surse apă existente, în aglomerarea Slatina”.

Astfel, potrivit CAO, cetățenii se pot conecta la rețelele de alimentare cu apă și canalizare, deoarece lucrările au fost recepționate.

Noile investiții realizate sunt următoarele: Aleea Oltului – extindere rețea distribuție apă; Aleea Oltului – extindere rețea canalizare; strada Cimitirului – extindere rețea distribuție; strada Eroilor – extindere rețea distribuție; strada Boiangiului – extindere rețea canalizare; strada Mesteacănului – extindere rețea canalizare; ️strada Fundătura Grădiștei – extindere rețea canalizare; strada Zambilelor – extindere rețea canalizare; strada Pitești – extindere rețea distribuție apă; strada Nicolae Buică – extindere rețea distribuție apă; strada Theodor Burcă – extindere rețea distribuție apă; strada Abatorului – extindere rețea canalizare; strada Banului – extindere rețea canalizare; strada Cuza Vodă extindere rețea canalizare; strada Milcovului – extindere rețea canalizare; strada Panselelor – extindere rețea canalizare.

Care sunt documentele necesare pentru branșarea/racordarea la rețelele de apă și canalizare

Potrivit reprezentanților companiei, pentru branșarea/racordarea imobilelor la retelele de apă și de canalizare, după caz, sunt necesare următoarele documente pentru întocmirea contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si canalizare: persoane fizice – act de identitate – copie, act de proprietate/contract inchiriere/comodat-copie, taxă de conectare la rețeaua de apă si sigilare apometru și/sau taxă de conectare la rețeaua de canalizare menajeră; persoane juridice – act de identitate reprezentant legal – copie, act de proprietate/contract inchiriere/comodat – copie, CUI – copie, certificate constatator de informare de la Oficiul Național Registrul Comerțului, nu mai vechi de 30 zile, taxă de conectare la rețeaua de apă si sigilare apometru și/sau taxă de conectare la rețeaua de canalizare menajeră.

„Documentele vor fi depuse la compartimentul Relatii cu Publicul, la sediul SC Compania de Apa Olt SA din strada Artileriei, nr. 2, Slatina. Relatii suplimentare la Call Center 0349.990”, se mai arată într-un comunicat remis de CAO.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți