17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Schimbări la nivelul echipei de inspectori școlari din cadrul ISJ Olt

- Advertisement -

Peste o săptămână începe noul an de învățământ 2024 – 2025, iar de la 1 septembrie s-au făcut unele schimbări la nivelul posturilor de inspector școlar din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Olt (FOTO). La nivelul conducerii instituției din subordinea Ministerului Educației nu s-au făcut modificări, așadar social democratul Adrian Bărbulete rămâne inspector școlar general, avându-le în continuare ca și adjuncte pe liberalele Mariana Gheorghe şi Mihaela Pirnă. De asemenea, liberalul Marius Bălaşa rămâne pe postul de director al Casei Corpului Didactic Olt.

Dar de la 1 septembrie apar șase nume noi în rândul inspectorilor școlari din cadrul ISJ Olt, aceștia fiind validați în ședința Consiliului de Administrație de luni, 2 septembrie.

Potrivit profesorului Mariana Gheorghe, inspector școlar adjunct al Inspectoratului Școlar Olt, este vorba despre Felicia Alexandru, profesor titular la Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina, numit pe postul de inspector de limba română, Roxana Micu, profesor titular la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, noul inspector școlar de limbi moderne, la matematică a fost numită Corina Mâinescu, profesor de la Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” Balș, iar la educație fizică și sport a fost numit inspector școlar Sabin Roşca, profesorn titular la Clubul Sportiv Școlar Caracal.

Smaranda Bălănescu Ghica, profesor de chimie, este noul inspector școlar de fizică, chimie și biologie, iar din această toamnă, Felicia Man, fost inspector şcolar general al ISJ pentru mai multe perioade de timp, revine în cadrul ISJ Olt pe postul al doilea de inspector pentru resurse umane. Man a fost șefa învățămăntului oltean între anii 2012 – 2017, dar și în anul 2009 pentru căteva luni. Iar în ultimii șase ani, adică din anul 2018, aceasta a lucrat în cadrul Ministerului Educației.

În privința conducerilor unităților școlar oltene acestea rămân deocamdată același, chiar și acolo unde directorii acestora nu au concurs pe post.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți