17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Două obiective de investiții în zona străzii Târgul Nou din Caracal – blocurile NZEB și bază sportivă cu teren de fotbal sintetic

- Advertisement -

În zona străzii Târgul Nou din municipiul Caracal apar două obiective de investiții noi, lucrându-se de zor la blocurile NZEB, unde, potrivit primarului Ion Doldurea deja s-a turnat radierul la primul bloc și urmează în luna septembrie, măcar la încă două. Este vorba de clădiri noi care reunesc 66 de apartamente, imobilele fiind cu consum de energie aproape zero. Tot în zona Târgului Nou va apărea și o bază sportivă cu teren de fotbal sintetic.

Edilul ar dori ca în noile locuințe NZEB să stea caracalenii aflați în străinătate și vor să se întoarcă acasă, într-un procent de de cel puțin 50 la sută.

„În momentul de față, se lucrează intens la două obiective care sunt pe strada Târgul Nou: unul este realizarea celor 66 de apartamente NZEB, deja s-a turnat radierul la primul bloc si urmează celelalte, măcar două, în luna septembrie. Blocurile NZEB sunt deja începute, s-au adus practic toate aceste blocuri, ele sunt preambalate și sunt aduse deja în locație, acum urmează să se facă partea de construcție propriu-zisă și montajul celor 66 de apartamente NZEB. Noi ne dorim ca în aceste apartamente să locuiască, cel puțin în proporție de 50%, oameni care se întorc din străinătate. Ne dorim foarte mult acest lucru, am observat că există o tendință, dar și noi trebuie să le creăm facilitățile necesare”, a transmis Ion Doldurea, primar al Caracalului, într-o postare pe care a făcut-o pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

În aceeași postare, amintește și despre noua bază sportivă care va avea 500 de locuri destinate publicului.

„O bază sportivă cu un teren de fotbal sintetic cu 500 locuri pentru spectatori, cu terenuri de baschet, handbal și volei, precum și o parcare generoasă pentru cei care aleg să petreacă o parte din timpul liber practicând diverse sporturi sau ca simpli spectatori”, a subliniat edilul.

S-a dat deja avizul de începere a lucrărilor la baza sportivă destinată practicării mai multor sporturi, iar autoritățile locale vor ca aceasta să fie gata până în vara anului viitor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți