17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Paul Munteanu, primar al comunei Iancu Jianu, a trecut în neființă

- Advertisement -

Veste tristă pentru Filiala Olt a Partidului Social Democrat în dimineața zilei de joi, 5 septembrie 2024, după ce au aflat că pe parcursul nopții trecute Paulică Munteanu, primar al comunei Iancu Jianu, a încetat din viață. La vârsta de 62 de ani, acesta a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde s-a prezentat în cursul serii zilei de miercuri după ce i s-a făcut rău. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-l salva după ce ar fi suferit un infarct.

Apropiați ai edilului spun că acesta suferea de câțiva ani de o boală nemiloasă.

Din anul 2016 era Paul Munteanu primar al comunei Iancu Jianu, fiind ales pe listele Partidului Național Liberal, iar de la începutul lunii noiembrie 2023 trecuse la Partidul Social Democrat, formațiune politică din partea căreia, la alegerile locale din 9 iunie 2024, a reușit să câștige un al treilea mandat.

„Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, Munteanu Paulică, primarul comunei Iancu Jianu. Un om devotat comunității sale, un primar dedicat și implicat, Munteanu Paulică a fost un exemplu de responsabilitate și iubire față de oameni. Transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Organizația PSD Olt pe pagina oficială de Facebook.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți