16.8 C
Slatina
marți,17 septembrie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Siminica Mirea a oferit echipamente pentru personalul medico-sanitar din mai multe secții ale Spitalului Slatina. Nici pacienții nu au fost uitați

- Advertisement -

Siminica Mirea, senator PSD de Olt, este unul dintre puținii politicieni ai județului care a venit în sprijinul cadrelor medicale și a altor angajați de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Nu de puține ori a oferit diverse echipamente textile și copiilor internați pe secțiile de Obstretrică – Ginecologie sau Neonatologie și chiar a ajutat la înfrumusețarea acestor compartimente ale spitalului. Și cum ziua de marți, 10 septembrie 2024, a fost puțin mai răcoroasă, aceasta s-a gândit să îmbrace personalul medico-sanitar de pe mai multe secții ale celei mai mari unități spitalicești din Olt. Nici pacienții internați aici nu au fost uitați de parlamentarul social democrat.

„În prima zi mai friguroasă, m-am gândit la cei care au grijă de sănătatea noastră. Grija pentru sănătate și confortul pacienților reprezintă o prioritate, iar acest lucru am încercat să-l reflect în acțiunile întreprinse de-a lungul timpului în sprijinul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Astăzi (marți n.r.), am reușit să asigurăm echipament pentru sezonul rece necesar personalului medico-sanitar din secțiile UPU, Cardiologie, Ortopedie și Traumatologie, iar pentru pacienți am oferit pijamale și cămăși de noapte în secțiile de Ortopedie și Traumatologie, Chirurgie Generală, Gastroenterologie, Urologie, Nefrologie, ORL, Recuperare Medicală și Balneologie”, a declarat Siminica Mirea.

Politicianul spune că Spitalul Slatina este primul loc la care apelăm atunci când ne temem pentru sănătatea noastră, iar personalul de aici ne oferă profesionalism, grijă și atenție: „Acțiunile noastre nu se opresc aici – continuăm să fim aproape de personalul medical și pacienți, contribuind, pe cât posibil, la îmbunătățirea calității serviciilor și confortului în spital”.

Conducerea SJU Slatina, prin managerul Angela Nicolae, a fost plăcut impresionată de gestul făcut de parlamentarul PSD de Olt, spunând că nu este prima oară când se întâmplă așa ceva și, totodată, este sigură că va continua să ofere sprijin și în perioada imediat următoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți