15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Locuitorii municipiului Caracal, fără apă la robinete pe parcursul zilei de luni

- Advertisement -

UPDATE: În jurul orei 22:00 a zilei de luni, 16 septembrie, potrivit reprezentanților CAO încă se lucra la stația de pompare Redea.

„Serviciul de alimentare cu apă nu va fi reluat la ora 23:00, așa cum am anunțat inițial, în municipiul Caracal. Lucrările la rezervorul nr. 2, din stația de pompare Redea nu s-au finalizat, iar la această oră încă se lucrează în zonă. Având în vedere complexitatea intervenției, nu putem estima când va fi reluat serviciul de alimentare cu apă, în municipiul Caracal, dar vă asigurăm că echipa din teren depune eforturi pentru finalizarea lucrărilor în această noapte. La locul intervenției este prezent și primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea care se asigură că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat cât mai repede, în parametri normali”, au transmis reprezentanții Companiei.
 
 

Știrea inițială: Reprezentanții Companiei de Apă Olt au transmis duminică că serviciul de alimentare cu apă va fi oprit, în municipiul Caracal, pe parcursul zilei de luni, 16 septembrie 2024.

Astfel, caracalenii nu vor avea apă la robinete aproape întreaga zi, mai precis în intervalul orar 07:00 – 23:00, motivul fiind executarea de către CAO a unor lucrări la rezervorul nr. 2, din stația de pompare Redea.

„Facem apel la cetățenii din municipiul Caracal să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, este mesajul transmis de reprezentanții companiei, printr-un comunicat de presă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți