11.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Dispensar nou și cabinet stomatologic, printre investițiile realizate în comuna Verguleasa

- Advertisement -
Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții, a alocat nu demult suma de 5 milioane de lei pentru construirea și dotarea unui Dispensar în care vor funcționa două cabinete medicale și un cabinet stomatologic cu aparatură modernă (CT stomatologic, RX panoramic și echipamente CAD-CAM). Anunțul a fost făcut zilele trecute de Marius Iancu, deputatul PSD de Olt, care a efectuat o vizită în comuna din nordul județului Olt și a purtat mai multe discuții despre aceste investiții realizate în localitate cu Valentin Piciu, primar din Verguleasa.
Dispensarul funcționează într-o clădire veche de o sută de ani și urmează a fi inaugurat, însă parlamentarul social democrat a văzut și o investiție ce a constat în asfaltarea unui drum, printr-un proiect depus Programul „Anghel Saligny”. 80 la sută din drumurile care tranzitează comuna Verguleasa sunt asfaltate în prezent.
„Acum Dispensarul funcționează într-o clădire de 100 de ani, iar intreaga comunitate așteaptă inaugurarea noului dispensar. Primarul Valentin Piciu mi-a arătat și cei nouă kilometri de drum asfalti prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», investiție în valoare de 3 milioane de euro. În acest moment comuna Verguleasa are 80% din drumuri asfaltate. Așa cum am promis, PSD investește pentru dezvoltarea fiecărei localități din județul Olt! Suntem alături de primarii noștri și împreună alegem Calea sigură pentru România care înseamnă investiții în infrastructura medicală și rutieră, așa cum se întâmplă în comuna Verguleasa!”, a declarat politicianul Marius Iancu.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți