29.1 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Erika de la Școala „Vlaicu Vodă”, singura elevă din Slatina care a avut media 10 la Evaluare Națională, premiată de Primărie

- Advertisement -

O singură elevă din municipiul Slatina a reușit să obțină media 10 la examenul de Evaluare Națională din vara acestui an, iar performanța sa nu a trecut neobservată de către noua administrație liberală. Astfel, Erika, absolventă a clasei a VIII-a la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” Slatina, a primit din partea Primăriei un certificat de apreciere, un buchet de flori și suma de 2.500 de lei.

Laura Giura, viceprimar cu atribuții de primar interimar al Slatinei, și primarul ales Mario De Mezzo au fost cei care au premiat-o pe Anna Erika Dincă, absolventa Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă” ce a obținut media 10 la Evaluare.

„Tânăra a reușit performanța remarcabilă de a obține media 10 la examenul de Evaluare Națională, fiind singura din acest an care a atins această realizare. Tinerii se luptă să performeze într-un sistem educațional cu carențe, în care reușesc de multe ori cu sacrificii din partea dascălilor și părinților, iar noi ne vom lupta să le oferim un oraș în care să se împlinească profesional în perioada lor de maturitate – acesta este angajamentul nostru față de tinerii din Slatina”, au transmis reprezentanții Primăriei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți