10.2 C
Slatina
miercuri,9 octombrie,2024

Ultimele Articole

Ce lucrări mai desfășoară CAO în Slatina prin proiectul derulat pe fonduri europene

- Advertisement -

Compania de Apă Olt a programat pentru acest început de săptămână desfășurarea mai multor lucrări în municipiul Slatina, finanțarea acestora fiind din fonduri europene, contribuția companiei reprezentând 6%, fonduri nerambursabile.

Potrivit unui comunicat de presă remis de CAO, lucrările programate pentru ziua de luni, 7 octombrie, erau pe strada Ecaterina Teodoroiu, bulevardul Alexandru Ioan Cuza – Basarabilor, la stația de tratare Salcia – Nicolae Bălcescu, strada Basarabilor, strada Malul Livezi și Aleea Grădiște.

Pe strada Ecaterina Teodoroiu, echipele CAO continuă aducerea la starea inițială pe traseul rețelei de canalizare, de la intersecția strada Recea cu strada Drăgănești, către zona Steaua. La finalizare se va decoperta integral o bandă și se va turna betonul asfaltic de uzură, precizează reprezentanții companiei.

Pe bulevardul A. I. Cuza – Basarabilor se sapă și se montează conducta de apă Dn 400 mm pe strada Mănăstirii spre zona Unioptic.

„S-a făcut traversarea străzii spre partea stângă a drumului. Se continuă montajul conductei PEHD Dn 500 mm, ajungându-se în dreptul Stadionului ‘Constructorul’ (SCADT). Se execută branșarea Palatului de Justiție, se va confecționa căminul din beton pentru branșare”, se precizează în comunicatul CAO.

La stația de tratare apă Salcia – Nicolae Bălcescu se continuă montajul conductei de aducțiune Salcia – Nicolae Bălcescu, pe strada Grădiște spre statia Petrom, distanța care mai este de acoperit fiind de aproximativ 400 de metri.

Pe strada Basarabilor se aduce la starea inițială artera, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” spre Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură, pe strada Arcului, iar pe Malul Livezi se pregătește conducta PEHD de la rețeaua de apă pe Malul Livezi, urmând a se face marți, 8 octombrie, proba de presiune.

Iar pe Aleea Grădiște, CAO se pregătește pentru proba de etanșeitate, a doua jumătate a rețelei de canalizare pe alee, către strada Ionașcu și pentru proba de presiune rețeaua de aducțiune apă Nicolae Bălcescu – Rezervor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți