2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii BCCO Olt, opt percheziții în Caracal și una în Capitală, într-un dosar de trafic de droguri de risc

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Biroului Teritorial Olt al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, au efectuat în dimineața zilei de miercuri, 16 octombrie, nouă percheziții domiciliare, în județul Olt și municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit unor surse din anchetă, opt din totalul descinderilor au avut loc în municipiul Caracal și una în Capitală.

Patru persoane sunt cercetate în cauză, toate din Caracal, acestea fiind cauzate că au procurat, deținut și vândut canabis unor consumatori de Olt și din București, valoarea unui gram comercializat fiind de 60 de lei.

„Din materialul probator administrat a rezultat că patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, ar fi procurat, deținut și comercializat canabis (drog de risc) către consumatori din județul Olt și municipiul București, cu 60 de lei pentru un gram. Audierile se desfășoară la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Olt”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Caracalenii ar putea primi, pentru faptele comise, o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.

Potrivit sursei citate, acțiunea polițiștilor BCCO Olt a beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate București și Craiova, jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți