2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

„Ștafeta veteranilor Invictus” a trecut și prin municipiul Caracal

- Advertisement -

Timp de trei zile, traseul albastru al evenimentului sportiv „Ștafeta veteranilor Invictus” a trecut și prin județul Olt. Alergătorii au ajuns marți, 15 octombrie, la Cimitirul Eroilor din municipiul Slatina, au plecat ziua următoare, din fața Centrului Militar Județean Olt – Garnizoana Slatina, iar tot miercuri a poposit și în Garnizoana Caracal, când ștafeta a fost predată voluntarilor de aici. Iar în dimineața zilei de joi, 17 octombrie, la Monumentul Eroilor din Piața Victoriei și în prezența lui Ion Doldurea, primar al municipiului Caracal, și deputatului PSD de Olt Adrian Chesnoiu, a avut loc predarea-primirea ștafetei, de voluntarii Invictus Olt, elevilor Liceului Militar din Craiova.

„Go Invictus! ‘Ștafeta Veteranilor’, ediția a XI-a, a ajuns în cursul zilei de ieri (miercuri n.r.) în municipiul Caracal. Invictus România a dat startul pe 4 octombrie ediției din acest an a acestui proiect organizat în contextul sărbătoririi Zilei Armatei Române. Peste 1.000 de voluntari – alergători și cicliști, militari și civili, parcurg trei trasee reprezentând simbolic culorile Drapelului Tricolor. Miercuri, 16 octombrie, la ora 08:00, echipa Invictus din județul Olt a plecat de la sediul Centrului Militar Județean Olt către Garnizoana Caracal, în vederea predării ‘Ștafetei Veteranilor’. Astăzi (joi n.r.), la ora 09:00, în prezența primarului municipiului Caracal, Ion Doldurea, și a deputatului PSD Adrian Chesnoiu, la Monumentul Eroilor din Piața Victoriei, a avut loc predarea-primirea ștafetei de către reprezentanții Invictus Olt, elevilor Liceului Militar din Craiova”, au transmis reprezentanții Primăriei Caracal.

Olt este primul județ al României care, începând cu acest an, are două localități, Slatina și Caracal, prin care trece traseul albastru al „Ștafetei veteranilor Invictus”.

După Caracal, acest traseu al alergătorilor și cicliștilor continuă prin Craiova, Drobeta Turnu Severin, Caransebeș, Lugoj, Timișoara, Arad, Oradea, pentru ca la Carei să ajungă în data de 25 octombrie, chiar de Ziua Armatei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți